Valikko Sulje

Siitepöly

Luomusiitepöly – Superfood

Mehiläiset keräävät siitepölyä meden ohella kukista. Ne sekoittavat siihen mettä tai hunajaa, jotta saavat muovattua pallon, siitä johtuu siitepölyn makeus.

Siitepölyn ravintoainekoostumus vaihtelee sen mukaan, mistä kasvista se on kerätty. Kannattaa siis suosia seoksia, jotta saa monipuolisesti erilaisia ravintoaineita.

Proteiinia siitepölyssä on 7 – 35 prosenttia. Lisäksi se sisältää mm. rasvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, fytosteroleita, flavonoideja ja hiilihydraatteja. Käytä siitepölyä päivittäin, jotta saat sen parhaat vaikutukset esille. Voit sekoittaa sen jogurttiin, viiliin tai puuroon. Voit myös tehdä siitepölystä juoman. Jos olet allerginen siitepölylle, aloita käyttö varovasti ja seuraa vaikutuksia. Myös hunaja sisältää pieniä määriä siitepölyä.

Luomusiitepölyä on saatavilla kolmessa eri koossa : 50 g/ 6,50€, 100g/ 12€ ja 250g/ 28€.

Lähetämme myös luomusiitepölyä matkahuollon tai postin kautta muualle Suomeen. Lisäämme maksuun lähetyskulut kulloisenkin taksan mukaan. Voit tilata luomusiitepölyä sähköpostitse: arvolantila.matkaniva@gmail.com tai puhelimitse 044 2141034.